Οι 5 τάσεις στην νέα συλλογή της Boboli, Fall-Winter 2022

H Boboli παρουσιάζει 5 βασικές τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022. Όλες ευφάνταστες, γεμάτες χρώμα και ποικιλία, δημιουργήθηκαν για να φωτίσουν το γκρι χρώμα με στυλ!


1. North Sea: μας μεταφέρει σε κρύα, θαλάσσια τοπία με ένα ανανεωμένο ναυτικό θέμα που υπάρχει σε όλες τις εποχές. Ξεχωρίζουν ρούχα με πολύχρωμες εικόνες καθώς και επίπεδα λουλούδια σε ναΐφ στυλ μαζί με διασκεδαστικά graphics πιγκουίνων, ψαριών και αρκούδων. Στις πιο baby σειρές μπορούμε να δούμε διασκεδαστικές σημεία που κρύβουν εκπλήξεις!

2. Wild Legend: «αιχμαλωτίζει» το animal print σε όλες τις σειρές και τις συλλογές, αυτή τη φορά με prints λεοπάρδαλης και ζέβρας σε διαφορετικά μεγέθη και πινελιές.

3. Joyful Expression: είναι το πιο αντιπροσωπευτικό θέμα της Βoboli, που δημιουργήθηκε για να γεμίσετε τον χειμώνα σας με χιούμορ και αισιοδοξία. Είναι μια πολύχρωμη παλέτα με διάφορα prints και τοποθετήσεις πάνω σε πιο σκούρα backgrounds, όπως ναυτικό μπλε ή μαύρο ώστε να κάνουν αντίθεση.

4. Great Outdoors: μας προσκαλεί να συνδεθούμε με τη φύση και την απλή ζωή από το φθινοπωρινό δάσος στην ασύλληπτη χρωματική παλέτα που βρίσκουμε στη βλάστηση αυτή την εποχή του χρόνου. Μπορούμε να ξεχωρήσουμε πλεκτά με υφή, καθώς και το tie-dye που δίνει στα ρούχα ένα χειροποίητο φινίρισμα που είναι τόσο trendy αυτή τη σεζόν.


5. Unlimited City: εμπνέεται από μεγάλες κοσμοπολίτικες πόλεις όπως το Λονδίνο, το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη. Στις baby συλλογές, έχουμε ροκ και biker graphics. Στο αγόρι πρωταγωνιστούν τα αυτοκίνητα με τη ρετρό αισθητική, ενώ στα κορίτσια κυριαρχούν τα πιο σπορ ενδύματα. Τέλος, η βόλτα με τα κατοικίδια στα μεγάλα πάρκα των πόλεων βρίσκεται στην πιο Chic σειρά.