Τρόποι Αποστολής (Μεταφορικά)

Στα
Paradis συνεργαζόμαστε με διάφορες εταιρείες μεταφορών προκειμένου να εξασφαλίζουμε τη γρηγορότερη και ασφαλέστερη παράδοση των προϊόντων στους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα. Τηρούμε πάντα τους κανόνες υγιεινής και προετοιμάζουμε τις παραγγελίες με πολλή προσοχή και αγάπη!

Συγκεκριμένα και ανάλογα με τις παραγγελίες και την διαθεσιμότητα των μεταφορικών εταιρειών (περιοχή, βάρος των προϊόντων, χρεώσεις κλπ.), οι παραδόσεις γίνονται μέσω των εταιρειών Γενική Ταχυδρομική, Speedex ή ΕΛΤΑ Courier σε 2-7 εργάσιμες ημέρες.

Επίσης, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα παραλαβής από φυσικό κατάστημα εντός 3 ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας, χωρίς μεταφορικά έξοδα.

Δωρεάν αποστολή για όλες τις αγορές άνω των 30€ (σε περιπτώσεις προωθητικών ενεργειών για Δωρεάν Μεταφορικά, δεν ισχύει το παραπάνω).

Για τις αγορές από 30€ και κάτω, η χρέωση των μεταφορικών είναι 3€.

Σημειώσεις

  • Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός από αργίες. 

  • Κατά περίπτωση η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα (αλλά όχι την υποχρέωση) να εξυπηρετήσει παραγγελίες από το εξωτερικό και την Κύπρο. Τα μεταφορικά για αποστολές στο εξωτερικό/Κύπρο επιβαρύνουν τον πελάτη. Η χρέωση για τις χώρες αυτές υπολογίζεται κατά περίπτωση και πάντα με ενημέρωση και έγκριση/αποδοχή του πελάτη.

  • Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ανά πάσα στιγμή τις μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται και τις ανάλογες χρεώσεις.

  • Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις παραδόσεων που δεν οφείλονται στην ίδια ή που προκύπτουν λόγω καταστάσεων έκτακτων γεγονότων (π.χ. πανδημίες κλπ.)

  • Για επιπλέον πληροφορίες/διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00, στο τηλέφωνο: 210 2714084.