How to succeed with a babyshower

Σχεδιάζετε ένα babyshower? Τέλεια! Ξέρουμε πώς να δημιουργήσουμε το πάρτι-έκπληξη που θα μείνει αξέχαστο!

Με έξυπνο σχεδιασμό, διακόσμηση, δώρα και παιχνίδια θα δώσετε σίγουρα στη μητέρα ( ίσως και στον πατέρα…) κάποια επιπλέον ενέργεια και χαρά πριν έρθει το πολυπόθητο μωρό.

Ο Σχεδιασμός

Ένα babyshower πραγματοποιείται συνήθως στο τέλος της εγκυμοσύνης, περίπου την 30η εβδομάδα. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε το πρόγραμμα της μητέρας. Δεν θέλετε να έχει άλλα σχέδια την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί το babyshower.  Ίσως κάποιος μπορεί να εξασφαλίσει ότι θα είναι ελεύθερη και θα έρθει λέγοντας ένα …. γλυκό ψέμα; Στείλτε τις προσκλήσεις μερικές εβδομάδες πριν από την «μεγάλη ημέρα» για να βεβαιωθείτε ότι όσο το δυνατόν περισσότεροι θα είναι εκεί για να γιορτάσουν μαζί σας.

Η Διακόσμηση

Το μυστικό είναι να ακολουθήσετε ένα θέμα χρώματος. Χρησιμοποιήστε την ίδια γκάμα χρωμάτων σε μπαλόνια (τα μπαλόνια ηλίου είναι τόσο γιορτινά), γλυκά, τραπεζομάντιλα, κομφετί, γιρλάντες, δώρα και λουλούδια. Ίσως ακόμη και τα ρούχα σας… Όσο περισσότερο ταιριάζουν όλα χρωματικά τόσο το καλύτερο. Οι φυσαλίδες σαπουνιού θα προσθέσουν μια μαγική πινελιά σε αυτό.

Τα coffee tables

Τα cup cakes είναι τα πιο δημοφιλή γλυκά στα babyshowers. Είναι εντυπωσιακά και εύκολα να διακοσμηθούν στο επάνω μέρος με υπέροχα καροτσάκια,  μωράκια και όλα τα μωρουδίστικα πραγματάκια. Και ποιος μπορεί να διαφωνήσει με τα μπισκότα, κέικ, παγωτό σε όμορφα μπολ ή μια νόστιμη τούρτα; Ακολουθήστε το θέμα χρώματος και εδώ. Ένα ποτό χωρίς αλκοόλ θα δώσει αυτή την επιπλέον σπίθα στο πάρτυ!

Τα δώρα

Φορμάκια   https://bit.ly/3DPEYM0 

Μαλακά Παιχνίδια   https://bit.ly/3BRlw0I

Πυζάμες  https://bit.ly/3pb3gMf

Αξεσουάρ https://bit.ly/3n2jogn

 

Το babyshower είναι η τέλεια ευκαιρία να βρεθείτε με τους φίλους σας και να «κακομάθετε»  την  μέλλουσα μητέρα. Εξάλλου, γι 'αυτό ονομάζεται "babyshower":  θα κάνετε «ντους» τη μητέρα με δώρα και αγάπη.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία !

#babyshower #family #newparents