3 Απαραίτητα αξεσουάρ για την αντιηλιακή προστασία του μωρού σας

Ένα θέμα που σίγουρα απασχολεί τις νέες μαμάδες, ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού, είναι η προστασία του μωρό τους από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.

Και σίγουρα έχουν δίκιο, καθώς το δέρμα του είναι πολύ ευαίσθητο και η επιδερμίδα του πολύ πιο λεπτή σε σχέση με τα παιδιά και τους ενήλικες, με αποτέλεσμα να είναι λιγότερο ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Για να αποφύγετε λοιπόν τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο, μπορείτε να προμηθευτείτε προστατευτικά ρουχαλάκια και αξεσουάρ, όπως αντιηλιακές μπλούζες, ολόσωμα μαγιό και καπελάκια με προστασία UV, σαν αυτά που κατασκευάζει η γερμανική εταιρεία Sterntaler.

Με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες του μωρού, τα μαγιό και οι μπλούζες Sterntaler που μπορείτε να βρείτε στα Paradis, κατασκευάζονται  από άνετο, μαλακό ύφασμα, υψηλής ποιότητας  και αντηλιακής προστασίας και είναι κατάλληλα για τις καλοκαιρινές ηλιόλουστες μέρες και την παραλία. Τα καπέλα, με ειδικό ενσωματωμένο «πτερύγιο» καλύπτουν το κεφάλι και το λαιμό του μωρού ενώ παράλληλα, εξασφαλίζουν σταθερότητα και άνεση στην κίνηση για βάδισμα ή παιχνίδι.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα αντηλιακά ρούχα και αναζητήστε την προστασία που χρειάζεται το μωρό σας για να απολαμβάνετε άφοβα το καλοκαίρι και τον ήλιο.

#sterntaler