Valentines Edit

How cute is your love… story? Υπάρχουν ιστορίες αγάπης πολλές, με όλα τα χρώματα και διάφορα σχήματα, αλλά η πιο γλυκιά ιστορία είναι η δικιά σας. Τη γεμίσατε φως, αγκαλιές, δάκρυα χαράς, χαριτωμένες φωνούλες και τρυφερά αγγίγματα, από την πρώτη κιόλας στιγμή… ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά & σίγουρα γιορτάζετε πιο πολύ απ’ τον καθένα!

Ο μικρός σας Βαλεντίνος σας έχει κλέψει την καρδιά, γι’ αυτό το Paradis του αφιέρωσε την πιο cute συλλογή από heart-printed φορμάκια, Valentine’s edition παιδικά & βρεφικά ρουχαλάκια, για να γιορτάσετε την πιο δυνατή ιστορία αγάπης, τη δική σας!

Μια αγάπη που φαίνεται, που μυρίζει μανούλα και παιδάκι, μια αγάπη από βαμβάκι… Όπως τα ρουχαλάκια που αγκαλιάζουν το σωματάκι του, που πέρα από όμορφα είναι και ποιοτικά, ανθεκτικά και απαλά.

Η καρδούλα σας μεγαλώνει και ολοκληρώνει την ανάπτυξη και την προσωπικότητά της μέρα την ημέρα και συνέχεια ανακαλύπτει νέα πράγματα για να αγαπήσει… να ταιριάξει, να συνδυάσει, να δοκιμάσει και να μάθει. Κι η μαμά του μαθαίνει το πιο σημαντικό, ότι η αγάπη είναι παντού και πάντα μέσα του, όταν αγαπά τον εαυτό του…

«Complete me, Find something new to love!».

Ανακαλύψτε τα: Valentines Edit