Κρατηθείτε….έρχεται η DUCATI αποκλειστικά στα Paradis!

"Sarabanda interprets Ducati"! Δύο βραβευμένες για την ποιότητα και την αισθητική τους επώνυμες ιταλικές μάρκες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν παιδικό ρούχο με προσωπικότητα!

Η προσοχή στη λεπτομέρεια της εταιρίας παιδικών ρούχων Sarabanda και το μαχητικό σπορ πνεύμα του εμβληματικού κατασκευαστή μοτοσικλετών Ducati είναι τα χαρακτηριστικά που μπορούν να διαμορφώσουν τη σύγχρονη παιδική μόδα, μία νέα γενιά ρούχων υψηλής ποιότητας, και να εκφράσουν την καθημερινότητα των μικρών μας ηρώων.

Στα αγόρια μας αξίζει το καλύτερο και η Sarabanda, με την πολύχρονη εμπειρία της στο παιδικό ρούχο, εμπνεύστηκε από τη φιλοσοφία της Ducati, για να φέρει στη φαρέτρα κάθε σύγχρονης μητέρας, άλλη μια εξαιρετική επιλογή για την καθημερινή ένδυση των παιδιών της.  Υφάσματα προηγμένης τεχνολογίας, σχέδια υψηλής αισθητικής, που διαμορφώνουν χαρακτήρα και γούστο, αξεσουάρ & πρακτικές σπορ επιλογές, που τα αγόρια μας θα απολαύσουν, γιατί ξέρουν ότι τους ταιριάζουν!

Τα παιδιά μας μπορεί να είναι μικρά ακόμα αλλά ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν και έχουν μάθει να το διεκδικούν, είναι δραστήρια και έχουν τη δική τους μοναδική προσωπικότητα. Μπορούν να καταλάβουν από χιλιόμετρα ότι έρχεται μια… Ducati!

Υποδεχτείτε τη νέα ανεπανάληπτη παιδική συλλογή Ducati, με την εγγύηση ποιότητας ιταλικής παιδικής μόδας Sarabanda, αποκλειστικά στα Paradis!

Βρείτε όλη τη Συλλογή Sarabanda και Αποκλειστικά: Μπλούζα Ducati, Σκούφο Ducati, Backpack Ducati

#ducati