Έκπληξη! Μίνι-χριστουγεννιάτικα δέντρα από κουκουνάρια και φελλούς

Υπάρχει τίποτα πιο μαγικό από το χριστουγεννιάτικο πνεύμα; Γι 'αυτό, σήμερα, σας προτείνουμε μια κατασκευή που θα λατρέψετε. Τι πιστεύετε όταν λέμε ότι θα χρειαστείτε κουκουνάρια και φελλούς; Ότι τα έχουμε χάσει… σωστά; Λοιπόν όχι! Θα σας δείξουμε πώς να φτιάξετε μίνι-χριστουγεννιάτικα δέντρα με κουκουνάρια και φελλούς, ώστε να μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με έναν εξαιρετικά πρωτότυπο τρόπο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουκουνάρια που βρίσκετε εύκολα και φελλούς για τη βάση του κορμού. Μια διακοσμητική πρόταση που καταλαμβάνει λίγο χώρο αλλά φαίνεται εντυπωσιακή.  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δεντράκια για να διακοσμήσετε μικρές γωνιές του σπιτιού, όπως το χωλ ή ένα τραπεζάκι στο σαλόνι. Αυτά τα φιλικά μίνι χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι πανεύκολο να φτιαχτούν και, πολύ σημαντικό, είναι ανακυκλωμένα!

 

Τι θα χρειαστούμε?

 Αρκετά κουκουνάρια 

Φελλούς από μπουκάλια

Ξύλινα αστέρια 

Πράσινο χρώμα

Μια βούρτσα

Κόλλα

 

Πώς τα φτιάχνουμε;

Το πρώτο βήμα είναι να βάψουμε πράσινα τα κουκουνάρια (και να τα αφήνουμε να στεγνώσουν). Στη συνέχεια, με λίγη κόλλα, θα κολλήσουμε πολύ προσεκτικά έναν φελλό στη βάση του κουκουναριού. Θα το αφήσουμε να στεγνώσει επίσης.

Η τελευταία πινελιά είναι να κολλήσετε τα ξύλινα αστέρια στην κορυφή του δέντρου.  Έτοιμο! Αν θέλετε κάτι πιο ιδιαίτερο, χρησιμοποιείστε την φαντασία σας και προσθέστε την προσωπική σας πινελιά.

 

Πηγή: https://www.boboli.es/boboliland