"New kid on the block"
Γνωρίστε την βραβευμένη μάρκα βρεφικών #sterntaler!

Ο παραδεισένιος πλανήτης της παιδικής ηλικίας Paradis δεν θα μπορούσε να μην φυλάξει μια ξεχωριστή θέση για τη Sterntaler. Η επώνυμη γερμανική μάρκα βρεφικών ειδών και παιχνιδιών υψηλής ποιότητας, ήρθε να συμπληρώσει τη βρεφική συλλογή του Paradis, με προϊόντα δημιουργημένα με φαντασία, τρυφερότητα και σεβασμό στο βρέφος και στις ιδιαίτερες ανάγκες του.

Εμπνευσμένη από το ομώνυμο παραμύθι των αδερφών Grimm, η Sterntaler πραγματοποιεί  το παιδικό όνειρο από το 1965, με ρούχα & παιχνίδια φτιαγμένα από την ίδια τη φαντασία τους, από απαλά υφάσματα υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένα με ICTI-Code(International Council of Toy Industries), με σχέδια που εξάπτουν τη φαντασία μικρών και μεγάλων, με προϊόντα που το καθένα έχει να πει τη δική του ξεχωριστή ιστορία. Τόσο ξεχωριστή όσο τα κρίσιμα ορόσημα-milestones που διανύει το βρέφος, το νήπιο, το παιδί στο μεγάλο ταξίδι της ανάπτυξής του. Γι’ αυτό στη μεγάλη παραμυθένια εικόνα της συλλογής Paradis αν εστιάσετε στο σωστό brand θα βρείτε άλλο έναν σύμμαχο στην όμορφη περιπέτεια της μητρότητας που θα σας φροντίσει.

Το Paradis επιλέγει με ιδιαίτερα προσεκτικές διαδικασίες τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για την κάθε ηλικία. Τα βρέφη με ιδιαίτερα οξυμένη την αίσθηση της αφής νιώθουν κάθε ερέθισμα να τα κατακλύζει και η Sterntaler το γνωρίζει αυτό καλά. Φροντίζει, λοιπόν, με τα ειδικά της υφάσματα και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό των προϊόντων της, να κάνει τις αισθήσεις του βρέφους σύμμαχο προς την υγιή ανάπτυξή του και να το αγκαλιάσει με σεβασμό.

Ανακαλύψτε το νέο βρεφικό brand που θα λατρέψουν τα μωράκια του πιο όμορφου πλανήτη… Paradis!

Δείτε εδώ όλα τα προϊόντα Sterntaler